Se caleste ceapa, se adauga morcovul ras pe razatoare, rosiile tocate marunt sau sucul de rosii. Cind este gata se amesteca cu orezul si carnea tocata, se condimenteaza cu sare si piper si umplutura este gata.
Se scot cotoarele de la ardei se umplu si se aseaza frumos in tava unul linga altul. In locurile ramase goale dintre ardei se infing cartofii pe care i-am taiat in patru. Deasupra se toarna un sos facut din suc ge rosii sare si putin ulei. Se acopera tava cu staniol si se da la cuptor.
Pofta buna!
Se servesc asa cum sunt cu garnitura de cartofi sau, dupa gust, adaugati smantana sau mujdei de usturoi.
retete de vara Va invit la o felie de tort delicios!
Desert tort cu mure, zmeura si glazura oglindaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii