Ardei Umpluti la Cuptor

Postat pe: 11-12-2008
(0)

Ingrediente

3 ardei grasi rosii
carne tocata (am pus si de pui si de vita)
patrunjel
jumatate cana de orez
1 ou
delikat
paine uscata rasa (pangratato)
o cutie de rosii in sos sau suc de rosii
sare
mozzarella
jumatate cana de apa
ulei de masline (5-6 linguri)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:10min
Facem compozitia din carnea tocata si restul de ingrediente, mai putin ardeii pe care-i spalam bine i i taiem la jumatate.
Umplem ardei cu, compozitia de mai sus, ii asezam in tava, dar inainte in tava vom pune uleiu.

Asezam ardei si vom pune sucul de rosii peste ei si in tava si apa.

Dam totul la cuptor, dar mai intai acoperim totul cu folie de aluminiu, ca sa-si lase zeama si sa se coaca mai bine, dam la foc bine incins.

Pe la jumatatea copturii scoatem folia si-i lasam sa se coaca fara, ca sa se rumeneasca frumos.

Cand sunt aproape gata scoatem tava din cuptor si asezam feliile de mozzarella peste ardei, mai dam la cuptor doar cat sa se topeasca branza.

Se servesc calzi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ardei Umpluti la Cuptor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ardei Umpluti la Cuptor