Mod de preparare:
Se curata pastravul si se presara cu sare si piper.
Ceapa se curata si se taie julien. iar morcovul se taie rondele dupa care se unge tava cu unt.
Se pune pestele impreuna cu ceapa si morcovul si se da la cuptor.
Sosul Meuniere:
Se topeste untul ramas intr-o tigaie, punem patrunjelul tocat , lasam 2-3 min, dupa care adaugam putina coaja de lamaie si zeama de la o lamaie intreaga. Mai lasam pe foc inca 3-4 minute.
Sosul astfel obtinut se toarna peste pestele scos din cuptor.
Poftă bună!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii