Batem ouale, apoi adaugam faina cat sa iasa o compozitie mai groasa. Subtiem cu bere. Condimentam apoi, cu sare, piper proaspat macinat si pudra de usturoi.
Se amesteca pana devine un aluat consistent, dar nu prea gros. Pestele il taiem pe jumatate, scoatem sira spinarii, in rest nu mai are oase.
Trecem pestele prin compozitia rezultata, il presaram cu susan si il punem la prajit in ulei incins. Se prajeste pe ambele parti si se pune servetel de hartie, ca sa absoarba excesul de ulei.
Pentru servire, se pregateste un sos din iaurt amestecat cu usturoi pisat marar si patrunjel fin tocat si optional zeama de lamaie. Acest preparat este excelent, servit cu un pahar de bere.
Pofta buna !
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii