Se curata ciupercile, apoi se spala si se lasa sa se scurga. Se taie in felii subtiri.
Ceapa se curata si se taie marunt. Usturoiul se curata si se taie feliute.
Intr-o cratita se pune uleiul la incins si se adauga ceapa. Dupa ce se inmoaie putin, se pun ciupercile. Se presara un praf de sare si se lasa sa se caleasca si sa scada apa care o lasa.
Intre timp se pune orezul la fiert in apa cu sare. Cand este fiert, se pune in strecuratoare, se clateste usor cu apa rece apoi se lasa sa se scurga.
Dupa ce a scazut apa de pe ciuperci se adauga usturoiul feliat, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si cativa fulgi de chilli. Se amesteca totul bine apoi se adauga orezul. Se amesteca usor pana se omogenizeaza compozitia, adaugand si praful de turmeric pentru culoare.
Se gusta si daca mai este nevoie se mai potriveste de gust cu sare. Se serveste ca atare intr-o zi de post sau poate fi servita ca si garnitura langa o friptura.
Pofta buna!
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaTocănița de hribi cu legume este o explozie de arome și texturi, perfectă pentru a încânta papilele gustative chiar și...
Tocanita de hribi cu legume - mancare vegana sau de postO combinatie de nuca si ciocolata, ce ne place tare mult.
Prajitura cu nuca si crema de ciocolataReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii