Se incinge uleiul si se caleste ceapa taiata fin, morcovul dat prin razatoarea mica si ciupercile spalate si taiate feliute, cand incep sa se inmoaie, se pun si 200 ml apa, se sareaza pipereaza, se adauga si legumele deshidratate fara sare si se lasa sa fiarba cca 30 minute la foc domol. Dam tigaia sa se racoreasca un pic, apoi dam la blender totul, adaugand cate un strop de ulei de masline (cca 50 ml) si la sfarsit smantana. Daca vrem o consistenta mai lichida, adaugam un pic de supa de legume, dar de preferat este sa aiba o consistenta mai groasa si cremoasa. Se serveste felii de ciuperci calite si crutoane de paine.
Pofta buna!
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorLa multi ani! Noul An sa va aduca sanatate multa, ca restul le mai facem noi. Multe impliniri frumoase si tot ce e mai bun pe...
Tort cu crema de lamaie, caramel si alune de padureReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii