Aripioarele spalate se prajesc pe ambele fete in ulei incins intr-o tigaie mai inalta.Dupa ce s-au rumenit bine se scot in tr-o farfurie si in uleiul ramas calim ceapa taiata marunt,ardeiul taiat si el marunt iar radacinoasele curatate se dau prin razatoarea mica.Cand incep sa se caleasca un pic se dauga mazarea,saram,adaugam si o cescuta de apa ,adaugam si aripioarele si acoperim cu un capac , lasam sa fiarba la foc domol pana scade toata supa lasata.Dupa ce a scazut toata zeama adaugam pasta de tomate si faina si turnam apa rece ,amestecand continuu sa nu se faca cocoloase.Aducem sosul format la o consistenta potrivit de groasa si lasam sa fiarba cca 15 minute ,mestecand incontinuu,potrivim de sare si piper si aproape de sfarsit ,adaugam foile de dafin.Dam de pe foc si presaram marar tocat fin!
Pofta buna!
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorAzi, pot sa va spun ca vasul Zepter m-a cucerit!!!De ce? Pentru ca am reusit sa fac o prajitura foarte gustoasa si rapida,...
Prajitura cu mere si ananas in vasul ZepterReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii