Se curata si se spala bine aripioarele, apoi se asaza intr-o tava rotunda, pe margine, in centrul tavii, intre aripioare se pun cartofii curatati, spalati si taiati cubulete, apoi se presara deasupra rondele de morcovi tineri, se feliaza 2-3 catei de usturoi, se stropeste totul cu ulei de masline, se sareaza si se condimenteaza dupa gust, apoi se adauga cca. 200 ml apa fiarta si se da la cuptor cca. 30 minute.
Se scoate tava, se intorc aripioarele cu o furculita si pe partea necoapta, apoi se mai dau 15 minute , sa se rumeneasca frumos!!
Acest preparat delicios se serveste fierbinte cu marar verde tocat fin si presarat deasupra.
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii