Se subtiaza pieptul cu un cutit ascutit intr-o bucata subtire care se aromeaza cu amestecul de plante ,se sareaza ,se presara deasupra legume deshidratate fara sare,se pipereaza.
Se caleste la foc iute ardiul taiat cubulete si ciupercile feliate.Se sareaza si condimenteaza dupa gust.
Pe bucata de piept de puii se taie rondele de mozzarellla pe toata suprafata apoi se intind ciupercile si ardeiul calit ,se pun carnatii semiafumati,se ruleaza cu grija si se prinde marginea cu 3 scobitori din bambus.Se pune pieptul in tavita se unge vcu ulei de masline,se presara cu legume deshidratate fara sare apoi se toarna un paharel de apa cu un praf de sare si sec vda la cuptor pentru 30 de minute,udand deasupra rulada,din cand in cand cu suc din tavita.Cand se rumeneste frumos indepartam scobitorile si punem feliile de cascaval deasupra ,presaram alune prajite si faramitate si mai lasam 3-4 minute la cuptor.Se scoate rulada din cuptor si dse poate felia dupa ce s-a racit un pic.
Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorNu am facut niciodata si nici nu am stiut ca se poate face dulceata de menta. Acum, ca am aflat si cum menta frumoasa abia...
Reteta de dulceata de mentaEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii