Spalati bine orezul si lasati-l in apa calda, intr-un vas acoperit, 3 ore, schimband de cateva ori apa cand aceasta se raceste, apoi, scurgeti si intindeti pe o farfurie.
Framantati foarte bine carnea tocata, faina dizolvata in apa, oul, sosul de soia, bicarbonatul, vinul, ghimbirul, uleiul si condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Formati mici chiftelute rotunde si treceti-le prin orezul din farfurie pana sunt complet acoperite cu acesta. Asezati-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati la cuptor, asezand tava deasupra unui vas cu apa, la foc mediu, pentru aproximativ 30 min sau pana cand sunt facute si frumos rumenite.
Serviti-le cat sunt fierbinti, simple sau cu garnitura preferata, ori langa o salata de cruditati.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii