Deci, daca avem blatul la congelator, vom avea un tort si simplu si ultra rapid si bun.
Daca nu avem, atunci pregatim un blat dupa preferinta,.
Se lasa la decongelat blatul si intre timp de prepara cremele si se curata de codite si impuritati, capsunile, dupa care se feliaza.
Citim cu atentie instructiunile de pe cutia de budinca si in locul laptelui pe care trebuie sa il folosim punem laptele de frisca. Cantitatea pe care trebuie sa o folosim trebuie sa fie cam cu 50-60 ml mai putin decat scrie pe cutie.
Urmam intocmai instructiunile mai departe si cand avem crema gata o punem deoarte.
Blatul decongelat, il taiem in trei felii si incepem sa umplem. Peste prima felie de blat punem un strat mai grosut de mousse de ciocolata si asezam si capsunile deasupra, punem a doua felie si umplem cu cea de a doua crema pe care am ales-o. Punem a treia felie de tort si apasam putintel cu palmile ca sa se aseze bine tortul si fructele.
Crema ramasa se pune in posul cu dui si de decoreaza cu trandafiri din crema pe deasupra.
Se pune la frigider si se serveste rece
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPapricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosUn deliciu cu legume ! Am plecat de la reteta lui Meri ( Merisor) :...
Evantai cu legumeReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii