Ouale se bat cu zaharul si zaharul vanilat pana se topeste tot zaharul si se obtine o crema groasa ca o smantana.
Se adauga cate putin ulei si iaurt, coaja rasa de lamaie si in ploaie, faina cernuta.
Se amesteca usor, de jos in sus, si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt
Deasupra se aseaza uniform prunele (trecute prin faina).
Se da la cuptorul incins, la foc potrivit, 30-40 min. sau pana este coapta si rumenita frumos.
Dupa ce s-a racit putin se pudreaza cu zahar praf.
Se lasa sa se raceasca, apoi se poate taia si servi.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCiorba de naut cu afumatura are un gust foarte apropiat de cel al ciorbei de fasole. Este foarte gustoasa, hranitoare si...
Ciorba de naut cu afumaturaReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii