- Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana cand compozitia devine cremoasa si se deschide la culoare.
- Se adauga untul si se amesteca in continuare intreaga compozitie pana la obtinerea unui amestec omogen.
- Se adauga migdalele maruntite apoi ciocolata taiata bucatele, amestecand continuu.
- Albusurile se mixeaza pana la obtinerea spumei iar la final se incorporeaza usor in amestecul pregatit mai sus.
- Cuptorul se incalzeste la 180 grade c.
- Se tapeteaza o tava dreptunghiulara (aproximativ 35 x 25 cm) cu hartie pentru copt. Se pune in tava compozitia pregatita si se niveleaza cu ajutorul unei spatule.
- Prajitura se coace aproximativ 35 – 4o de minute la 180 grade c.
- Prajitura coapta se laza sa se raceasca in tava.
- Se decoreaza prajitura dupa preferinta cu zahar pudra / cacao.
Timpul de preparare este de numai 10 minute (in cele 50 de minute mentionate mai sus este inclus si timpul pe care prajitura il petrece in cuptor: -)
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii