Se face o coca din toate ingredientele (mai putin smantana) si se lasa la rece 24 de ore. Se imparte in 3 parti si se coc 3 foi pe dosul tavii. Coca se intinde mai greu pt ca e destul de tare si contine si nuca, dar cu putina rabdare iese.
Se bate smantana si se face frisca dupa gustul fiecaruia, cu sau fara zahar.
Intre foi se pune frisca si ... aproape gata. Aproape, pentru ca se pune la rece sa se inmoaie foile min. 12 ore.
E o prajitura care nu are un aspect deosebit, dar are un gust absolut extraordinar, e racoroasa si poti mana la nesfarsit. Ca defect major: o incepi azi si o mananci poimaine.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii