Blat:
7 albusuri se bat spuma tare cu 7 linguri zahar, se adauga 100 gr cocos, 1 lingura faina si 1/2 praf de copt.
Se unge o tava si se aseaza in el compozitia si se da la cuptor la copt.
Crema:
Se amesteca intr-un vas plicul de budinca cu plicurile de capucino si se amesteca treptat cu laptele si apoi se pune la fiert pana se ingroase. Dupa ce a racit adaugam la el rama si amestecam bine pana se omogenizeaza.
Dupa ce blatul a racit punem deasupra crema de capucino si pregatim, hai sa zicem glazura ce vine deasupra cremei.
Cele 7 galbenusuri se fierb cu 7 linguri de zahar pe baie de abur pana se ingroase si apoi se pune deasupra cremei de capucino. Se presara cu ciocolata razuita sau cu cacao.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPapricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii