Foile de placinte se lasa sa se dezghete la temperatura camerei. Batem albusurile spuma, adaugam zaharul si batem in continuare pana se topeste. Adaugam galbenusurile unul cate unul, apoi iaurtul si amestecam incet. Adaugam esenta.
Topim untul. Asezam in tava tapetata cu hartie de copt alternativ 3-4 foi unse cu unt, apoi cateva linguri din compozitia de iaurt pana terminam toate foile. Peste ultima foaie punem cateva linguri din compozitia de iaurt, apoi presaram zahar.
Introducem tava in cuptorul preincalzit pana se rumeneste bine, cca 40 min.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustPentru aceasta delicioasa reteta m-am inspirat de la Rocsi.
Painici umplute cu muschi file si cascavalDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii