Sunt deliciosi cei mai buni pe care i-am facut pana acum.
Intr-un castron se amesteca ingredientele uscate: faina cu praful de copt cernute, nuca de cocos, zaharul. In alt castron se pun cele ude: ouale, laptele, uleiul. Se amesteca cele doua compozitii si se lasa un pic sa se odihneasca, nu va speriati daca iese prea lichida cocosul o sa traga umiditatea.
Se pun in forme de muffinsuri si se coc la 180 grade pentru 25 minute. Cand sunt gata se mai lasa 5 minute in tava dupa care se scot pe un platou se ung cu ciocolata topita sau nutella si se pudreaza cu nuca de cocos.
Mentionez ca am facut cantitate dubla si mi-au iesit 32 buc.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii