Amesteca bine zaharul simplu si cel vanilat cu untul moale si coaja de lamaie rasa. Adauga si colorantul alimentar si galbenusul de ou pana se omogenizeaza. La sfarsit se framanta cu faina si se pune in frigider pentru a se intari doua ore.
Pe o suprafata presarata cu faina se intinde cu sucitorul o parte din aluat si se decupeaza cu forme de biscuiti. Grosimea trebuie sa fie de 0. 4 cm.
Se aseaza in tavi cu hartie de copt si, in cuptorul foarte bine incalzit la 180 de grade celsius, se coc 10 minute.
Deliciu pe pamant cu ceai caldut.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii