- Se mixeaza intr-un bol untul cu zaharul si zaharul vanilat pana amestecul dobandeste o consistenta cremoasa, fina.
- Se mixeaza intr-un alt bol ouale la viteza mare timp de 15 minute si se adauga un praf de sare.
- Ouale mixate se incorporeaza in amestecul de unt si zahar pregatit anterior pana la obtinerea unei compozitii omogene.
- Se adauga faina cernuta ”in ploaie” si se incorporeaza treptat in amestec.
- Se tapeteaza o tava mare cu hartie pentru copt.
- Se aseaza in tava cu ajutorul posului, portii de aluat cu lungimea de 10cm.
- Fursecurile se coc timp de 7 - 10 minute in cuptorul preincalzit (pana se auresc pe margine).
- Optional, fursecurile se pot decora cu ciocolata topita in bain marie, dupa preferinta.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii