Se cern intr-un bol primele trei ingrediente.
In alt bol se amesteca untul cu mixerul electric pana este cremos si pufos.
Se adauga zaharul brun si alb si se amesteca bine, apoi ouale, cate unul, pe rand si vanilia. Se incorporeaza faina si se amesteca numai cat sa fie omogen. Cu o lingura de lemn sau o paleta se amesteca ciocolata, migdalele si cranberries.
Se incalzeste cuptorul la 350 F (175C) - foc mediu, si se pune gratarul in prima treime de sus a cuptorului, sa nu arda fursecurile.
Se tapeteaza o tava cu foaie de pergament si se pune cate o lingura de aluat cam la 2-3 cm distanta.
Se coc cca 14-15 minute. Daca sunt mai mari, se coc 18 min. Se lasa sa se raceasca pe tava.
Ies 36 de fursecuri dintr-o portie.
Aluatul se poate face cu pana la 2 saptamani inainte si se tine la congelator pana cand se coc.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor”Quiche, în bucătaria franceza, este o specialitate care are la baza un aluat crocant si crema de oua cu...
Aperitiv quiche cu carne de porc, verdeturi si oua de bibilicaReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii