Se dau biscuitii la robot sau se maruntesc cu sucitorul. Ciocolata se topeste si se amesteca cu margarina, apoi se toarna peste biscuitii pisati si amestecati cu miezul macinat marunt, se amesteca bine pana se omogenizeaza, apoi aceasta pasta o aranjam in castronele captusite cu folie de celofan, formand peretii cosuletelor cu ajutorul unei linguri, se asaza unul langa altul, miejii de nuca, pe marginea peretelui viitorului cosulet, apoi se dau la congelator cateva minute (20-25) sa se intareasca.
Intre timp pregatim umplutura, mixand frisca cu branza de vaci si zaharul pudra vanilat, apoi se adauga gelatina topita la bain marie si turnata in fir subtire. Se curata cateva fructe, se taie cubulete, apoi se incorporeaza in crema de branza.
Se scot cosuletele din castronele, se trag foliile de celofan cu grija, apoi se umplu cu crema de branza cu fructe, se orneaza cu feliute de capsuni, kiwi si pepene galben si se dau cca. o ora la frigider sa se inchege bine. Se servesc reci decorate cu frisca.
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii