Faina se amesteca cu praful de copt, apoi se cerne de 2 ori. Intr-un vas se amesteca ricotta (brinza dulce), iaurtul, zaharul, 2 oua si uleiul, iar la sfirsit se adauga stafidele si faina cite putin.
Se unge o forma de chec cu unt si se tapeteaza cu faina apoi se pune 1/2 din compozitia de mai sus, se presara ciresele (la care le-am scos simburii si le-am dat putin prin faina), iar apoi cealalta 1/2 din compozitie. Se da la cuptor 30-40 de min. la 180 grade C.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii