Facute asta primavara, de abia acum le-a venit randul si lor, chiar cand mai e putin si apar iar. Nu sunt in fiecare an dulci, dar anul trecut au fost foarte bune.
1 cup = 1 cana de 200 ml
Pune ingredientele uscate intr-un bol. Fa o gaura in mijloc si adauga restul ingredientelor. Se amesteca usor, numai cat e incorporata faina. E ok sa aibe cocoloase.
Se adauga fragii si se amesteca iar usor ca sa nu se zdrobeasca. Se pune hartia de muffin in forma si se umplu trei sferturi. Se coc cam 20-25 minute sau pana cand iese scobitoarea curata.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii