O salata delicioasa langa o tocanita sau o friptura .
Conopida o desfacem buchetele mici , o lasam jumatate de ora in apa rece apoi o punem intr-o strecuratoare la scurs.
Spalam si curatam gogosarii de cotoare si seminte si ii taiem fideluta.
Tocam varza alba si rosie.
Curatam si spalam morcovul si telina si le dam pe razatoarea mare.
Amestecam toate legumele intr-un vas mare.
Punem otetul ,uleiul,zaharul si sarea la fiert .Lasam sa dea cateva clocote si il turnam fierbinte peste legume.
Adaugam piper dupa gust .
Lasam la macerat 24 de ore.In acest interval avem grija sa amestecam de cateva ori in salata.
A doua zi punem salata cu tot cu zeama in borcane curate si sterilizate.Depozitam borcanele in camara sau beci.
Daca locul de depozitare nu este racoros,adaugati un pachet conservant sau 5- 6 aspirine.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustMi-a adus Mos Craciun jucarie noua de pozat, de acum pozele mele vor iesi super frumoase :) "Reteta romaneasca"
Paste cu carne de porc si busuiocDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii