Ingrediente

4 kg rosii
3 kg gogosari
05 kg ceapa rosie
2 teline
1 lingura otet
condimente
dupa preferinta (oregano, rozmarin, chilli, ceapa granulata, usturoi granulat)
2 linguri zahar

Mod de preparare

Rosiile se taie in patru, iar apoi se storc, pentru a indeparta coaja si samburii. In continuare, tocam cu blenderul ceapa, gogosarii si telina, si le punem peste sucul de rosii. Fierbem tot amestecul cam o ora, pana cand legumele sunt fierte. Adaugam apoi condimentele preferate si tocam din nou amestecul in blender, pentru a obtine consistenta cremoasa a ketchupului.

Daca a iesit prea gros, mai punem putina apa si lasam sa fiarba cateva minute. Ketcupul se pune in sticle bine spalate si uscate, se infasoara in hartie si se fierb.

E chiar mai bun decat ketcupul din magazin si partea buna e ca putem sa-l facem oricat de picant vrem.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ketchup" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ketchup