Spalati si puneti la scurs conopida.
Desfaceti-o in buchetele mai mari si tineti-o 1 ora in apa usor sarata.
Fierbeti-o pana se inmoaie in apa clocotita cu sare. Scurgeti si lasati la racit.
Portionati in pungi pentru congelator si eliminati cat mai mult aer din punga.
Daca aveti aparat de vidat si sigilat pungi, nu ezitati sa-l folositi. Etichetati.
Dati la congelator unde se pot pastra pana la 12 luni.
Conopida se poate folosi la pregatirea salatei de conopida pe timp de iarna, decongelarea facandu-se in frigider.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorReteta asta o am de la mama nasului nostru de cununie, de aceea i-am zis ''Prajitura Hortansa'', din respect pentru aceasta...
Desert prajitura HortansaReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii