Preparare :
Ceapa taiata cubulete se caleste pe cca 50 ml ulei impreuna cu cei 4 catei usturoi pisati. La ei se adauga si 1 foaie de dafin , si apopi se pune si boiaua si se stinge cu un pic de apa. Apoi punem carnea de porc , 1 lingurita chimen macinat si mai punem apa .
Cand carnea de porc e pe jumate fiarta punem si carnatii, morcovii si patrunjelu taiat cubulete, carnea de pui , si ciupercile si codimentam cu sare dupa gust si inca 1 lingurita de chimen macinat si ardeiul iute rupt i 3-4 bucati.
Lasam sa fiarba si apoi amestecam galbenusul cu smantana si la el adaugam din zeama fierbinte putin cate putin si appoi turnam totul peste supa si lasam sa dea un clocot.
Se presara cu patrunjel verde tocat fin.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustO ciorbă pe gustul meu de data asta! Cârcotașii ar spune că de fapt e supă, și iar revenim la vechea dilemă,...
Ciorba din aripi de curcan, gatita la slow cooker Crock PotDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii