Tocam sau radem fin morcovul, ceapa si telina (dupa caz). Le calim cu uleiul si sare pina se inmoaie, apoi varsam legumele tocate in apa sau supa de legume pregatita din timp si lasam sa fiarba pina cind legumele sunt gata.
Adaugam rosiile si lasam sa fiarba alte 5 minute. La sfirsit adaugam tortellini si lasam sa fiarba dupa cum scrie pe punga sau cutia lor.
Stingem focul si adaugam verdeata tocata si macinam piper.
* putem adauga orice leguma care ne place, proaspete sau din amestecurile congelate mazare, fasole verde, varza sau spanac taiate fideluta.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustRisotto cu legume: un preparat cremos si savuros, perfect pentru pranz sau cina. Descopera cum sa gatești acest fel de...
Risotto cu legume: un preparat cremos si savurosO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaChiar daca a trecut Pastele, se poate pregati acest desert ca un cheesecake, indiferent cum, va fi la fel de delicios....
Desert pasca cu branza, merisoare, stafide si glazura de ciocolataDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii