Supa de legume cu galuste de gris

Postat pe: 24-09-2015
(0)

Ingrediente

un morcov
o radacina de patrunjel
o telina mica
o ceapa
ardei rosu si verde
500 ml suc de rosii
sare
piper
o legatura patrunjel
Pentru galuste:
2 oua
2 linguri ulei
7-8 linguri gris
un praf de sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Legumele se curata se spala si se taie cubulete. Se pun la fiert în 3-4 litri de apă cu puţină sare şi se lasă să fiarbă încet, pe foc mic.
Intre timp pregatim galustile: batem ouale cu un praf de sare, adaugam cele 2 linguri de ulei si grisul lingura cu lingura. Cand legumele s-au inmuiat,luam cu lingura din compozitie si turnam in supa fierbinte. Punem capacul si lasam la foc mic. Cat timp fierb galustile le stropim de 2-3 ori cu apa rece. Cand sunt pe jumatate fierte adaugam sucul de rosii, condimentam cu sare si piper si lasam sa fiarba in continuare.Cand supa este gata adaugam patrunjelul tocat. Se poate sevi rece sau calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Supa de legume cu galuste de gris" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa de legume cu galuste de gris