Supa Crema de Rosii Uscate cu Busuioc si Cimbru - de post, pregatita cu blenderul Oster

Postat pe: 17-03-2016
(0)

Ingrediente

1 ardei gras rosu
125 grame rosii uscate
3 rosii proaspete
1 morcov
1 ceapa rosie
2 catei usturoi mici
2 linguri ulei masline extravirgin
1 lingura busuioc uscat (sau 3-4 fire busuioc proaspat) 1 lingurita cimbru uscat (sau 2-3 fire cimbru proaspat) sare
piper
chili dupa gust
putin ulei masline cu aroma de busuioc (optional) 2 l apa

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se spala legumele, se taie bucati si se asaza intr-o oala incapatoare (cu exceptia usturoiului, care se lasa deoparte).
Se adauga rosiile uscate
Se toarna apa si se lasa totul la fiert, pana cand legumele se inmoaie.
Se transfera legumele si apa in vasul blenderului Oster, se adauga usturoiul curatat, busuiocul, cimbrul, uleiul, sarea si piperul.
Se mixeaza totul pornind de la cea mai mica viteza si crescand turatia treptat, pana cand obtinem o crema foarte fina (dureaza max. 1, 5 min.).
Supa crema de rosii uscate cu busuioc si cimbru obtinuta se toarna in boluri, se decoreaza si se serveste imediat (nemaiavand busuioc si cimbru proaspat la indemana, eu am decorat cu feliute de rosii si patrunjel verde).
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Supa Crema de Rosii Uscate cu Busuioc si Cimbru - de post, pregatita cu blenderul Oster" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa Crema de Rosii Uscate cu Busuioc si Cimbru - de post, ...