Punem carnea de pui la fiert impreuna cu ceapa, avand grija sa adunam spuma care se aduna la suprafata. Intre timp sa fim eficienti - pregatim legumele (morcovii, ardeii, albitura): le spalam si le tocam in cubulete mici.
Cand carnea de pui este fiarta o scoatem din supa si adaugam legumele sa fiarba. Curatam de carnea de pui de pe oase si o rupem fasiute. Adaugam la supa noastra carnea de pui si continuam cu fierberea. Condimentam cu sare, piper si amestec de legume uscate sau Knorr.
Intr-un vas punem smantana, usturoiul pisat si cele trei galbenusurile pe care le omogenizam bine. Cand legumele din ciorba au fiert, luam vasul de pe foc si adaugam in smantana un polonic de supa, apoi turnam smantana astfel diluata in supa initiala. Procedam asa pentru a nu taia smantana. Este recomandat ca smantana sa fie la temperatura camerei.
Mai lasam sa fiarba cateva clocote, potrivim de sare si piper dupa gust. . . si gata ciorba radauteana.
Se serveste cu surplus de smantana (daca preferati) si ardei iute, pastai iuti sau otet. . . pofta buna sa aveti! ! !
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustBiscuitii de casa sunt printre preferatii nostri. Serviti la micul dejun cu o ceasca de ceai sau de cafea, sau pentru...
Biscuiti de casa cu fulgi de ovaz si stafide (reteta video)Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii