Osul cu carnea se pune la fiert intr-o oala cu apa cam 30 minute (se ia spuma intre timp).
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline, adaugam si morcovul taiat rondele, se calesc cateva minute si se adauga in oala de ciorba.
Adaugam si ciupercile taiate feliute mai mici si lasam legumele si carnea sa fiarba.
Lintea si mazarea se clatesc sub jet de apa si se lasa la scurs, se adauga la final, la fel si dovlecelul zucchini se spala bine si se taie rondele (cu tot cu coaja), iar rosia o taiem cuburi.
Se adauga condimentele dupa gust si borsul magic si bulionul si se mai lasa circa 5-10 minute si se ia de pe foc.
La sfarsit se scoate osul din ciorba si se da carnea jos, se taie bucati mici.
Se adauga patrunjelul tocat marunt.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii