Se spala spanacul si macrisul in mai multe ape. Se pune pe foc o oala cu 4 litri de apa si se adauga slaninuta taiata si se lasa sa fiarba.
Intre timp se face rantasel: intr-o tigaie se pune ulei se adauga o lingura de faina alba, se adauga usturoiul pisat si se caleste un pic. Se stinge focul si se adauga boiaua de ardei. Cand slaninuta e fiarta se adauga zeama calda peste rantasel sa nu faca cocoloase si se adauga in oala.
Se lasa sa dea un clocot si se adauga spanacul si macrisul si se lasa sa fiarba. Se separa 2 oua si albusul se pune in oala, iar galbenusurile se freaca cu smantana, se pune din ciorba calda. Se adauga vegeta si piper si se adauga smantana cu galbenusurile se mai da un clocot si se stinge focul.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaEste o prajitura cu doua blaturi, nuca, visine si multa crema de ciocolata pe care am preferat sa o dispun pe verticala, sa...
Prajitura cu visine si crema de ciocolataReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii