Spalam copanelele si le punem la fiert cu o lingurita de sare. Curatam legumele, le spalam iar apoi taiem cartofii, pastarnacul si morcovii in cubulete, iar ceapa o tocam marunt. Adaugam si legumele in oala. Dupa ce fierbe adunam spuma. Scoatem copanele cand sunt gata si le desfacem in fasii. Adaugam cubuletul de Knorr. Amestecam, iar dupa aproximativ 10 minute punem si cele 3 linguri de pasta de tomate. Eu am pus o cana de paste in forma de figurine. Puteti sa puneti ce fel de paste vreti. Am mai lasat 6 minute si am luat oala de pe foc. Gustati, si daca mai este nevoie adaugati sare dupa gust. La sfarsit am adaugat si fasiile de carne de pui. Am tocat patrunjelul marunt si l-am presarat deasupra. Punem capacul si lasam oala acoperita 10 minute. Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSlanina fiarta in zeama de varza este foarte buna.
Slanina fiarta cu boia si usturoiEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii