Coastele de iedut se taie si se spala foarte bine.
Se pun la fiert in apa rece si se spumuieste ori de cate ori este necesar.
Intre timp se taie legumele. Se adauga peste carne cand aceasta este fiarta.
Se fierb legumele si se sareaza dupa gust.
Se adauga sucul de rosii si borsul de putina.
Se da intr-un clocot si se adauga taieteii, continuandu-se fierberea pentru inca 5 minute.
Dupa ce se opreste focul se adauga galbenusurile pasate si se amesteca ciorba.
Se presara verdeturile tocate marunt.
Pofta buna!
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO modalitate de a servi gris cu lapte, desertul copilariei.
Desert tarta de cocos cu grisO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii