Se curata zarzavatul.
Morcovii, ceapa, ardeiul curatate si taiate marunt se calesc in putin ulei. Se adauga apoi rosiile taiate cubulete si patrunjelul taiat cubulete.
Umplem oala cu apa si adaugam apoi ciupercile taiate fasii.
Lasam sa fiarba toate legumele, potrivind gustul de sare piper si vegeta.
Cind sunt toate fierte se adauga usturoiul pisat marunt, putin bulion daca vreti ca ciorba sa fie mai acra si lasam sa dea un clocot .
Deasupra se poate pune patrunjel verde tocat.
Daca nu doriti sa fie de post, ciorba se drege cu un galbenus de ou amestecat cu 200 ml smantana si un polonic de ciorba fierbinte, care se rastoarna in oala dupa ce ati stins focul .
Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoaseCartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.
Cartofi boieresti - simplu si bunSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorM-am inspirat de la Alex Teacher pentru reteta. Este pentru prima data cand pregatesc asa ceva. Mi-a placut gustul lor,...
Mici din carne de porc• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii