Ingrediente
● Carne de peste de cit mai multe feluri |
● 1 ceapa |
● 1 ardei gras |
● 1 rosie |
● 500g zarzavat |
● leustean |
● 1-2 lingurite pasta de ardei sau de tomate |
● bors |
● sare ,piper |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
30min
Se serveste cu ardei iute...
Cine doreste poate pune si smantana. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Bors de peste cu leustean" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
pana la 12 rate
Comentarii
• 10.02.2013 12:10:22
DOAMNA SIDONIA am lucrat pe ape ani de zile dar ma aplec in fata retetei d voastra.este de fapt esenta unei ciorbe de peste,pagina este romaneasca asa ca aveti 5 stele
• 22.02.2010 09:11:35
Sidy e super reteta si chiar acum am oala pe foc sa fac ciorbita de peste! cate despre d-l de mai sus, am un anunt, sa caute in retetele frantuzesti Cod file cu sos Beurre Blanc , este o reteta super rafinata si foarte cautata si contine atata peste cat si produse lactate, respectiv unt si smantana!
• 23.05.2011 20:04:24
Stiu ca se foloseste otet..dar nu prea ma impac bine cu otetul in ciorbe..poate fac un mix:bors-otet,sa vad cum iese.Mie imi plac corbele f acrisoare,cele acrite doar putin mi se par lesinate.Acum ma apuc sa fac reteta asta,sa vedem cum iese.
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 13.04.2015 10:48:27
sarut mana ! respectuos va rog sa-mi acceptati observatiile referitoare la reteta :
1.nu vad diferenta intre ceapa, ardei, rosie si ......zarzavat
2.cartoful lipseste din ingrediente deci e o ciorba ...saraca
3 alegem intre rosii si pasta de tomate (in functie de sezon), nu ambele
4 se pune OTET (odata cu pestele ) borsul este ptr ..alintati
5 in aceiasi farfurie se pune si zeama si peste doar la restaurant (portie) Acasa se scoate intr-un platou pestele cu cartofii , sa mananca cu mujdei pana ...aproape de saturatie , dupa care zeama !!!
P.S. nu consider reteta dvs gresita , va recomand doar sa incercati si o varianta din delta