Se curata zarzavatul de coaja, apoi ceapa se taie marunt, dovleacul, morcovul si radacina de patrunjel se taie in cubulete mici, la fel si cartoful. Se incinge bine uleiul, apoi se adauga zarzavatul sa se caleasca un pic. Se adauga o ceasca de apa, se presara cubuletele de Maggi Legume, un praf de sare si se acopera cu un capac sa fiarba inabusit pana se inmoaie totul. Cand zarzavatul este fiert, se arunca si stelutele de anason si se lasa sa clocoteasca 2-3 clocote, apoi se scot afara. Se scurge zarzavatul de supa ramasa si se da la blender, apoi se dilueaza cu supa pana ajungem la consistenta dorita.
Se incinge untul intr-o craticioara, apoi se adauga cele 2 lingurite de zahar de palmier si lasam sa se caramelizeze un pic, apoi adaugam baghetelele si le lasam sa fiarba in caramelul obtinut pana se inmoaie. Caramelul obtinut are un gust dulce amarui, aromatizat.
Se serveste supa crema decorata din abundenta cu acest caramel si cu baghetelele de dovleac caramelizate.
Pofta buna!
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPentru reteta asta m-am inspirat de la cei de la Metro...am gasit sufleul de branza la ei preparat in modul acesta, mi-a...
Sufleu de branza cu somon afumat si mentaReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii