Supa crema cu perisoare de pui

Postat pe: 22-08-2018
(0)

Ingrediente

2 cartofi mari
2 morcovi
1 pastarnac
1 radacina de patrunjel
o bucatica de telina
sare
o ceasca de supa concentrata de pui
ulei de masline
patrunjel verde
200 g carne tocata de pui
1 galbenus de ou

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

45min
Numar portii

PORȚII

2 portii

Se curata zarzavaturile de coaja, se spala si se taie cubulete, apoi se pun la fiert cu cana de supa de pui, adaugand apa daca mai este nevoie, cat sa acopere zarzavatul, un praf de sare. Perisoarele se pregatesc amestecand carnea cu galbenusul, un praf de sare, un pic de patrunjel tocat fin. Se adauga in supa cand zarzavatul este aproape fiert.

Dupa 10-15 minute se opreste focul si se scurge cu grija supa, se scot perisoarele pe o farfurie. Se da la blender zarzavatul, iar piureul se subtiaza cu supa ramasa pana ajunge la consistenta potrivita.
Se da la blender verdeata tocata cu un pic de ulei de masline si un pic de sare.
Se serveste supa decorata cu perisoare si pasta de patrunjel.

Este delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Supa crema cu perisoare de pui" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa crema cu perisoare de pui