Se spala bine carnea cu apa si otet si se pune la fiert in apa cu sare si ceapa taiata marunt. Cand carnea este pe trei sferturi fiarta, se scoate se curata de pe oase, se taie in bucati si se pune in apa care a fiert impreuna cu morcovul si telina toate taiate marunt, apoi se adauga orezul si tarhonul. Cand este gata, se ia oala de pe foc si se adauga smantana amestecata cu un galbenus de ou si se amesteca pana cand se incorporeaza bine.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorUn desert rapid și delicios, care sigur se evaporă instant! Spor și poftă bună!
Desert briose cu ciocolata si aluneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii