Intr-un bol, frecati gorgonzola cu untul moale pana obtineti o compozitie cremoasa. Inglobati faina si alunele macinate. Framantati putin cat sa se lege ingredientele si modelati aluatul sub forma de sul cu diametrul de 4- 5 cm.
Inveliti in folie alimentara si dati la rece pana a doua zi. Taiati ruloul in felii cu o grosime de 0, 5 cm si asezati-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dati la mijlocul cuptorului preancalzit, pentru circa 12- 15 min, la 175 grade sau pana cand sunt copti si usor rumeniti.
Scoateti pe un gratar si lasati la racit, timp in care biscuitii se mai intaresc putin. Acesti "biscuiti" sunt aromati, buni si pot fi serviti ca o gustare in sine pentru ca sunt foarte satiosi. Pot fi pusi ca pachetel la serviciu, dar se preteaza si ca snack langa o bere.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorReteta de azi se preparata foarte simplu, iar rezultatul este de-a dreptul uimitor. Am ales cea mai buna carne atunci cand...
Pastrama de porc la cuptorReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii