Taiem marunt ceapa verde, mararul si rosiile uscate.
Le punem intr-un caston pe toate si le amestecam.
Stropim fiecare bucata de lipie in parte cu cateva picaturi de ulei de masline. Asezam (ca in poza de mai jos) 2 linguri de amestec de mai sus.
Deasupra punem cascaval ras. Peste cascaval asezam cate 2 felii de muschi file.
Rulam lipia. Indepartam cu cutitul capetele lipiei. Taiem bucati cilindrice egale.
Asezam in mijlocul farfuriei (platoului), un rulou si apoi celelalte de jur imprejur, pana le terminam. Se decoreaza dupa gustul fiecaruia.
Eu am folosit pentru decor masline,rondele de castravete verde si frunze de patrunjel.
Pofta buna!
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorAceasta reteta am gasit-o pe blogul Deliciile Cameliei, blog pe care vi-l recomand cu drag. Pentru ca nu am avut toate...
Prajitura cu gem de gutuiReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii