Piept de Pui in Aluat Fraged

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Piept de Pui in Aluat Fraged

Ingrediente

  • 600 g piept de pui dezosat
  • cateva buchetele brocolli
  • 4 bastonase branza de capra
  • sare
  • piper macinat
  • oregano
  • Aluat:
  • 200 g faina
  • 1 lingurita unt
  • 1 galbenus
  • apa calda aprox 100 ml
  • sare

Mod de preparare

Am cumparat un pui griller si l-am transat. Pieptul l-am dezosat si l-am taiat in 4 felii pe care le-am batut bine, cat mai intins. Am pudrat cu piper macinat, sare si oregano.
In mijlocul fiecarei felii batute, am pus cate un bastonas de branza si mici buchetele de brocolli.
Am rulat si am introdus capetele fiecarei felii in interior (ca la sarmale: p).

Din ingredientele pentru aluat am pregatit o foaie, pe care am intins-o cat mai subtire, am taiat-o in patru, iar in mijlocul fiecarei foi de aluat am asezat cate un piept rulat.
Am rulat fiecare piept impreuna cu foaia de aluat, am presarat cu piper macinat si oregano si le-am asezat intr-o tavita, la cuptor.

Cu o furculita am intepat foaia de aluat, din loc in loc.
Le-am copt 30 de minute, iar dupa coacere le-am lasat sa se raceasca 5 minute.
Rulourile le-am taiat putin oblic, in felii groase de 3 cm.
Se poate servi ca aperitiv, dar si ca fel principal alaturand un sos usor ideal pentru carnea de pui.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Musacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa
Cele mai apreciate rețete
Gogosari in Sos de Mustar
2
Conserve, muraturi

Gogosari in Sos de Mustar

Gogosari in Sos de Mustar
Pandispan cu mere si budinca
4
Dulciuri

Pandispan cu mere si budinca

Pandispan cu mere si budinca
Rulada Carne cu Crusta de Cascaval
5
Fripturi

Rulada Carne cu Crusta de Cascaval

Rulada Carne cu Crusta de Cascaval
Parteneri
Prajitura cu caise si iaurt
Culinar.RO

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Prajitura cu caise si iaurt
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie