Preancalziti cuptorul la 180 grade.
Tapetati cu hartie formele sau ungeti-le cu unt si presarati putina faina.
Amestecati faina alba cu praful de copt si boiaua, cerneti-le impreuna, adaugati faina de malai si sarea.
Frecati oul cu ulei si smantana, iar in final adaugati amestecul cu faina. , ceapa tocata, usturoiul zdrobit, carnatii si ardeii, taiati cubulete si omogenizati.
Portionati in forme, pana la 2/3 din inaltime si presarati cascavalul ras.
Dati la cuptorul incins, la foc potrivit pentru 15-20 min sau pana ce sunt coapte si rumenite frumos.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii