Preancalziti cuptorul la 180 grade.
Tapetati cu hartie formele sau ungeti-le cu unt si presarati putina faina.
Amestecati faina alba cu praful de copt si boiaua, cerneti-le impreuna, adaugati faina de malai si sarea.
Frecati oul cu ulei si smantana, iar in final adaugati amestecul cu faina. , ceapa tocata, usturoiul zdrobit, carnatii si ardeii, taiati cubulete si omogenizati.
Portionati in forme, pana la 2/3 din inaltime si presarati cascavalul ras.
Dati la cuptorul incins, la foc potrivit pentru 15-20 min sau pana ce sunt coapte si rumenite frumos.
Profitam de fructe si preparam prajituri in diferite combinatii cum e si aceasta.
Desert prajitura marmorata cu caiseO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii