Preancalziti cuptorul la 180 grade.
Tapetati cu hartie formele sau ungeti-le cu unt si presarati putina faina.
Amestecati faina alba cu praful de copt si boiaua, cerneti-le impreuna, adaugati faina de malai si sarea.
Frecati oul cu ulei si smantana, iar in final adaugati amestecul cu faina. , ceapa tocata, usturoiul zdrobit, carnatii si ardeii, taiati cubulete si omogenizati.
Portionati in forme, pana la 2/3 din inaltime si presarati cascavalul ras.
Dati la cuptorul incins, la foc potrivit pentru 15-20 min sau pana ce sunt coapte si rumenite frumos.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustSenzationale! Pe cuvant de bucataras :)
Chiftelute de legume cu branzaDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii