Ingrediente
● Ingrediente aluat: |
● 300 gr faina |
● 200 gr rama(unt) |
● 1/4 lingurita sare |
● 2 linguri smantana |
● Umplutura: |
● 100 gr cascaval razuit |
● 300 gr sunca macinata sau ramasite de carne prajita |
● 1 lingura smantana |
● 1 ou intreg |
● sare |
● piper |
● ( puteti face umplutura care o doriti ) |
Mod de preparare
Amestecam 300 gr faina cu 200 gr rama la care adaugam 2 linguri mari de smantana si 1/4 lingurita sare. Se lucreaza bine pana se omogenizeaza. Aluatul obtinut se da la rece timp de 1 ora.
Intre timp pregatim umplutura.
Aluatul se intinde pana ajunge la o grosime de 1/2 cm. Deasupra se pune umplutura si se suceste strans. Ruloul se taie in felii de 1 cm sau 1/2 (eu le-am taiat de cca 2 cm grosime) si le asezam intr-o tava unsa, iar deasupra punem cascaval razuit. Se tin la cuptor pana prind o culoare rosiatica.
Se pot servi calde sau reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Melcisori din Resturi" nu uita sa ii faci un review.
Intre timp pregatim umplutura.
Aluatul se intinde pana ajunge la o grosime de 1/2 cm. Deasupra se pune umplutura si se suceste strans. Ruloul se taie in felii de 1 cm sau 1/2 (eu le-am taiat de cca 2 cm grosime) si le asezam intr-o tava unsa, iar deasupra punem cascaval razuit. Se tin la cuptor pana prind o culoare rosiatica.
Se pot servi calde sau reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Melcisori din Resturi" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
dorotheea
• 12.12.2008 16:27:06
cred ca e destul de greu sa-l tai asa crud .n-ar fi mai bine sa-l coacem si dupa aceea sa-l taiem? si sa-i razalim cascavalul?
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 13.12.2008 10:33:29
Sincer nu am incercat sa il coc intreg , dar nu e greu de taiat . Cutitul daca e bine ascutit si il umezesti din cand in cand in apa rece nu sunt probleme la taiat . :)