- Ceapa se curata, se spala si se taie cubulete.
- Semintele de chia se pun intr-un bol cu 100 ml de apa. Se amesteca usor (in cateva minute semintele de chia vor absorbi intreaga cantitate de apa).
- Se adauga zeama de lamaie si sarea (dupa preferinte). Se amesteca foarte bine intreaga compozitie.
- Se adauga uleiul de masline si ceapa. Se amesteca intreaga compozitie.
- Se servesc cu paine prajita sau dupa preferinta.
Reteta apartine Ligiei Pop.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii