Se amesteca branza cu untul si smantana, se adauga ardeiul taiat cubulete, sare, piper si apoi gelatina inmuiata in putina apa, se pune intr-o tava de cozonac o folie alimentara, se pun 2 felii de paine, se pune compozita si deasupra se adauga celelalte 2 felii de paine, se acopera cu folie alimentara si se lasa la rece pentru 2-3 ore, se scoate din tava si se taie dupa bunul plac cubulete sau triunghiuri.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaDaca nu ati mancat pana acum bibilica, eu zic sa achizionati cand aveti ocazia una, caci este cea mai dulce pasare domestica...
Supa de bibilica cu fulgi de ouReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii