Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius.
Se cerne faina cu praful de copt, sarea, nucsoara, boiaua, piperul.
Ouale se bat bine cu mixerul si se adauga (tot cu mixerul) faina cu condimentele, cascavalul, usturoiul, iaurtul si pestele cu tot cu uleiul din conserva si apoi ardeiul.
Se pune compozitia in doua forme de chec cu hartie cerata si se lasa 45 minute in cuptor.
Se face extrem de rapid acest chec.
E foarte bun caldut, cu o salata asezonata cu mult suc de lamaie si poate niste usturoi.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii