Cei doi cartofi se spala si se baga cu coaja la cuptor, in prealabil intepindu-i din loc in loc cu furculita. Se lasa 15 minute pina se coc, se scot si se sfarima, se amesteca cu unt si putina sare. Carnea tocata se asezoneaza cu sare, piper si condimente dupa gust.
Aluatul se intinde si se taie in bucati dreptunghiulare. Fiecare bucata se intinde si se umple cu un strat de carne si unul de cartof copt. Se ruleaza, se unge cu ou. Se lasa fiecare rulou la frigider 10-15 minute. Se scot si se taie bucati mici, se aseaza pe o tava in care este pusa o hirtie pentru copt. Se ung cu putin ou batut si se dau la cuptorul incins in prealabil.
Se lasa 15 minute, se scot si se servesc cu patrunjel tocat.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii