Se taie felii miezul de pepene si brinza, se aseaza in straturi si se prind cu o scobitoare impreuna cu o frunza de preferat de menta ca sa se potriveasca aroma (eu am pus busuioc caci asta am avut).
Am gasit pe net: cu brinza si prosciutto sau cu brinza si masline negre fara simburi sau cu salata verde, brinza si ulei sau cu menta, brinza, masline...
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO modalitate de a servi gris cu lapte, desertul copilariei.
Desert tarta de cocos cu grisO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii